IMG 0885 copy
Na alle regionale en nationale wedstrijden staat zaterdag de tweede wedstrijd van de Jumbo Blankestijn Cup op de wedstrijdkalender. Steeds meer inline-skaters weten voor deze wedstrijdenreeks het Oudewaterse Statenland te vinden. De JBC is een van de weinige wedstrijden waarbij skaters van alle niveaus welkom zijn. Bij de openingswedstrijd gingen skaters van start die op het podium bij een NK stonden, maar het publiek kon ook genieten van het debuut van de driejarige Rosan Oosterlaken. En voor de kinderen, groot en klein, blijft de verloting altijd het hoogtepunt van de afsluitende huldigingceremonie. Voor het publiek is het altijd heerlijk toeven in de altijd gezellige zuidbocht van het ‘SVO-stadion’. De wedstrijden beginnen zaterdag om 18.00 uur. Alle informatie over de wedstrijd is te vinden op de eventsite van de Jumbo Blankestijn Cup.
Ook vrijdagavond kan er geracet worden op het asfalt. In Gouda wordt dan de tweede wedstrijd gehouden van Skate4, het Vierbanenskeelertoenooi voor kinderen die op de basisschool zitten en geen wedstrijdlicentie hebben. Op www.skate4.nl is alles te lezen over deze competitie die plezier en laagdrempeligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018