IMG 7290 kopie
Enthousiast geworden door de tijdelijke ijsbaan in Oudewater? Welkom dan bij Schaats- en Skeelervereniging Oudewater, waar je met veel meer enthousiastelingen kan leren schaatsen op elk niveau. Vanwege de ijsfestiviteiten in Oudewater hebben we speciale acties voor komend jaar georganiseerd voor nieuwe leden.
Jeugdschaatsen (t/m groep 8) is een begrip. Een grote groep kinderen gaat met SVO vanuit Oudewater en omgeving in de herfst en winter elke zaterdag naar de kunstijsbaan in Utrecht. Hier hebben al ruim twee generaties in Oudewater leren schaatsen en vrienden gemaakt.
Voor wie nieuwsgierig is: In januari en februari organiseren we vijf proeflessen. Je krijgt dan les van ervaren trainers samen met kinderen die ook de techniek van goed schaatsen willen leren.
Indeling zal worden gemaakt afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor het vervoer kan mogelijk worden gepoeld met andere ouders. Kosten € 40,00 voor 5 lessen. Lestijd zaterdagavond van 18.45 tot 19.35 uur. Aanmelden via www.svooudewater.nl ‘Ik wil me inschrijven’. Stuur voor vragen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wil je leren schaatsen en ben je ouder dan 12 jaar? Geen probleem. Het is nu mogelijk om voor dit seizoen nog een abonnement voor een halfjaar te nemen. Daar krijg je dan les van een gediplomeerde trainer om je schaatsvaardigheid te verbeteren. Dat kan op vrijdagmiddag van 16.60 tot 17.30 uur of zaterdagochtend van 7.00 tot 8.00 uur. 

Het seizoen duurt tot half maart en de kosten bedragen € 105,00. Aanmelden via www.svooudewater.nl ‘Ik wil me inschrijven’. Stuur voor vragen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor toer- en wedstrijdschaatsen hebben we ook diverse trainingsgroepen. Ben je al een redelijk tot zeer goede schaatser? Ook dan biedt SVO tal van mogelijkheden wekelijks lekker te schaatsen, maar ook om wedstrijden te schaatsen als je dat wilt. Trainingen worden op diverse dagen in de week gegeven. Informeer hiernaar via www.svooudewater.nl ‘Ik heb een vraag’. Je bent van harte welkom.
Ook in de zomer kan je blijven doortrainen. We geven dan droogtrainingen en fietstrainingen. Goede lichamelijke oefeningen, maar ook een optimale voorbereiding op het volgende schaatsseizoen.

Inline skaten bij SVO in 2018
Natuurlijk kan je bij SVO ook skeeleren. We beschikken over een prachtige eigen baan. Ook hier hebben we trainingsgroepen voor alle leeftijden en alle niveaus. In april worden clinics georganiseerd. Meld je aan als deze geweldige sport iets voor jou is. We hebben diverse trainingsgroepen voor jeugd-, toer- en wedstrijdskaten. Meer informatie vind je op www.svooudewater.nl onder INLINE-SKATEN.

Heb je nog een vraag?
Dit kan digitaal. Op www.svooudewater.nl vind je de link ‘Ik heb een vraag’. Vul in!

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Promo jeugdschaatsen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Sponsoren

MYLAPS

mylaps