IMG 1719 3
Op een zonovergoten skeelerbaan vond zaterdag 24 maart de diploma-uitreiking van het jeugdschaatsen plaats. Voordat het officiële gedeelte startte, konden de jeugdschaatsers zich uitleven op een door de trainers uitgezet spelparcours. Fietsbanden werpen, een vlag ontwerpen, geblinddoekt een parcours afleggen, levend curlen op skeelers … de kinderen vermaakten zich prima. Om half vijf gingen de skeelers uit en nam iedereen plaats rond het denkbeeldige erepodium. Allereerst was er een verlate prijsuitreiking van de clubkampioenschappen. In de juiste volgorde op zo’n onzichtbaar podium gaan staan bleek een wat lastige opgave, maar trainster Joyce wist de puzzel toch op te lossen en iedereen te voorzien van de juiste medaille.
De trainers van de jongste groepen startten de diploma-uitreiking met een persoonlijk woordje voor ieder kind. Een vergelijking met Ireen Wüst leverde een stralende lach op bij een beginnende schaatsster. Ruim 60 kinderen mochten echter een diploma in ontvangst nemen en het geduld raakte al snel op bij de schaatsers. Echte sporters zitten nou eenmaal niet graag lang stil. Hoe hoger de groep, hoe korter het praatje van de trainers dan ook werd. Het maakte de kinderen van de groep van Tim en Stan gelukkig niets uit dat er voor hen geen persoonlijk woordje meer was. Zij waren al dik tevreden met de behaalde resultaten.
Voorlopig gaat de ijsbaan dicht en zullen de kinderen tot begin oktober moeten wachten tot zij de ijzers weer onder kunnen binden. Ondertussen kan er wel doorgetraind worden op de skates. Alle kinderen hebben na afloop van de diploma-uitreiking een uitnodiging ontvangen voor een drietal proeflessen. Zaterdag 31 maart is de eerste les. Hopelijk zijn er net zo veel kinderen enthousiast om te gaan skaten als om te schaatsen.

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Promo jeugdschaatsen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps