IMG 8972
Meer dan dertig kinderen gingen vrijdagavond van start bij Skate4 … Speaker Joh van Echtelt werd in volume overschreeuwd door de speaker van de Zwem4daagse, maar hij won het op inhoud … Heat 1 werd gewonnen door Jim Kool, hij kwam met gebalde vuisten over de finish … De jury leverde weer perfect werk af. Bij het voetbal heet dat ‘Er werd gefloten in de geest van de wedstrijd’ … Veel deelnemers uit Gouda en de Krimpenerwaard … Op de thuisbaan deed slechts een SVO’er mee. Dat blijft toch een verbeterpuntje … Tien keer opdrukken op skates. Mooie warming-up voor start van de tijdrit … De anderen SVO-kinderen trokken hun baantjes in het Statenbad … Iedereen juichte iedereen toe … De teamsprint leverde een aantal zeer spannende finishes op … Na afloop was er voor iedereen ijs … Speaker bij de laatste heat: ‘Maak plaats, want deze kinderen gaan écht hard’ … Anja en Carla, de EHBO’ers, hoefden slechts een keer in actie te komen … Veel enthousiaste vaders en moeders … De finalewedstrijd wordt op 7 september in Lekkerkerk gehouden … Skate4, het blijft een prachtconcept!