eb3d4de8 bfc2 40ab a29f 65e467676fae 2
Afgelopen weekend stond er voor de wedstrijdskaters een pittige trainingsdag op het programma. Jaarlijks, net voor het wedstrijdseizoen uit, starten deze skaters met een skateweekend of kamp om extra aan hun gewenning op de skates en het asfalt te wennen en de technische slag weer te pakken te krijgen. De dag startte om 10:00u met een 1,5 uur durende indoortrainingin de Noort Syde onder leiding van Tom van Vliet. Tom spijkerde de skaters behoorlijk wat behendigheid bij, achteruit overstappen, op één been slalommen en de verkeerde kant op rijden kwam allemaal aan bod. Er was niet veel tijd om uit te rusten, want Tessa stond al klaar om de skatebaan voor een leuke en variërende droogtraining. Alle sporters deden met veel plezier mee. Ondertussen was Greetje de knakworstjes al aan het opwarmen, zodat iedereen direct na de droogtraining aan kon schuiven. Ondertussen was Johan Murk gearriveerd, die na de lunch de kids vermaakten met een foto-, samenwerkings- en behendigheidsspel. Erg leuke foto’s en originele samenwerkingstactieken lieten de sporters zien! Na wat fruit stond de volgende skatetraining alweer op hun te wachten. Bart en Patrick verzorgden deze training op de skatebaan van SVO. Weer wat techniek kwam aan bod, maar ook snelheid en duur was in deze training verweven. Na 1,5 uur zwoegen op de skeelerbaan stond de gourmet met allerlei soorten vlees en groentes klaar. Het was een zeer sportief en geslaagde dag! Op naar het wedstrijdseizoen!

Skateclinics