IMG 2916
Wat kunnen we verwachten van onze wedstrijdrijders op het NK Inline komend weekend? Dit zijn de zes rijders die na een extreem kort seizoen namens de SVO aan de start staan van het NK baan en weg in Heerenveen en Wolvega. 
Een aantal rijders hebben toch een paar wedstrijden weten mee te pakken en hebben een grof idee waar ze staan. Zo reed Asif Muhammad alleen het baantoernooi in Heerde, maar won daar wel de 200 meter, en belande op de overige afstanden ook twee keer op het podium. Hij zal er op gebrand zijn de twee vierde plekken van vorig jaar weg te poetsen en is met die ene succesvolle wedstrijddag in Heerde toch nadrukkelijk kandidaat voor het podium, zeker nu hij tweedejaars kadet is en niet hoeft op te boksen tegen oudere rijders. 
Vorig jaar verraste Cas van Deuren op de onelap in Medemblik, en heeft vast trek dit kunststukje te herhalen en als het even kan dit jaar die finale natuurlijk wél te halen. Waar hij staat in het deelnemersveld weet hij nog niet, want hij reed nog geen wedstrijden. Maar zijn sterkste wapen, die flitsende bliksemstart waar hij iedereen mee verrast, is hij ongetwijfeld nog niet verleerd. 

Demi Benschop
De enige SVO-dame aan de start is Demi Benschop. Ze reed alle wedstrijden die ze kon rijden: op de baan, de weg en de marathon, en verkeert gezien haar uitslagen in een prima vorm. Voor podiumuitslagen is het tussen het sterke seniorenveld waarschijnlijk nog te vroeg, maar dat ze zich prima staande zal houden in het sterke dames-veld is wel de verwachting. 
Sem van Beek
In Heerenveen reed Sem van Beek zijn eerste en enige wedstrijd en eindigde twee keer keurig in de top 10. Als dit een indicatie is voor het NK, dan is de kans groot dat hij ook in Heerenveen en Wolvega goede uitslagen rijdt. 
Tom van Vliet
Ook voor Tom van Vliet is dit NK een sprong in het duister. Ondanks vele trainingskilometers op de fiets, waaronder een tocht van 330 kilometer door Zeeland, heeft hij dit seizoen nog geen wedstrijdmeter gereden. De conditie is dus meer dan uitstekend, de wedstrijddruk heeft hij weten te vermijden, waardoor hij onbevangen mee kan doen aan dit NK. En wie weet waar dat toe kan leiden.
Raphael Boef
In Heerenveen en Wolvega reed Raphael Boef met twee plekken in de top 5 een paar prima races. Op basis daarvan lijkt het podium bij de junioren zelfs te lonken, maar de vervolgwedstrijden heeft hij wegens vermoeidheidsverschijnselen aan zich voorbij moeten laten gaan. Of de gedwongen rust uitbetaald, zal komend weekend blijken. Dat hij op beide NK-banen goed uit de voeten kan, heeft hij in ieder geval al laten zien.

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Helm

Schaatshelmen

Jumbo Blankestijn Cup 2020

Flyer Open Jumbo Blankestijncup SVO 2020

Jeugdskaten bij SVO

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Sponsoren

MYLAPS

mylaps